پیشگیری از دعوای زوجین | روانشناس برتر

 

تلفن پذیرش و منشی جهت رزرو وقت :


09154433487 | 09152455366

 

    

     

انواع بحث و دعوای زوجین

مشاجره و دعواهای مزمن 

مشاجره و بحث های مسموم

سکوت و کناره گیری

دعوا و مشاجره های کوچک روزانه

و ...  

  

 

گاهی اوقات در رابطه زناشویی درگیری و مشاجره نیز پیش می آید. با این وجود بایستی بدانید که دعوای پی در پی با همسرتان اضطراب آور بوده و نشانه ی این است که رابطه تان بر خلاف تصوری که داشته اید، رابطه ای کاملا غیر نرمال است.

 

پیشگیری از دعوای زوجین

 

انواع بحث و دعوای زوجین

دائما زوجین در حال بحث با هم هستند، اغلب در الگوهای تکراری و چرخه نادرست روابط قرار می گیرند. در این گونه موارد بهتر است به رابطه خود با همسرتان نگاهی داشته باشید تا متوجه اکثر دعواهای خود شوید چون بحث و دعواهای زوجین نیز انواع گوناگونی دارد.

Number1 پیشگیری از دعوای زوجین | روانشناس نعمتی09154433487 عصبانیت و خشم موقتی : احتمالا برای شما نیز یک چنین مسئله ای بسیار پیش آمده که یک روز دعواهای بسیار شدید و پر از عصبانیت و خشم با همسرتان داشته با این وجود چندین روز و ساعت پس از همه ی دلخوری ها پیش آمده را فراموش کرده و عاشقانه با هم رفتار می کنید.

 

Number2 مشاجره و دعواهای مزمن : شاید هم جز آن دسته از زوجینی هستید که خیلی بر سر مسائل مشابه با هم دعوا نموده و هیچ زمان به دنبال یافتن راه حلی برای حل این مسئله نبوده اید و دعوا ، بحث و مشاجره بخش بزرگی از زندگی مشترک شماست.

 

Number3 مشاجره و بحث های مسموم : مورد سوم دعواهای زوجین مرتبط به آن دسته از زوجینی می شود که عادت دارند، هر موقع که مشکلی برای آنها پیش می آید، شریک زندگی شان را سرزنش نموده و بیشتر بر بحث ها تمرکز می کنند. اگر شما هم جز این دسته افراد هستید تاکنون حتما بارها به شریک زندگی اش حمله نموده و آسیبی جدی را به او وارد نموده اید فقط برای اینکه برنده دعوا و بحث های پیش آمده تان باشید.

 

Number4 سکوت و کناره گیری : ممکن است که دعوای زوجین به این صورت باشد که هر موقع اختلاف نظری ما بین تان پیش آید، ترجیح داده باشید که کاملا کنار کشیده و هیچ گونه حرفی نزنید. مسئله ای که می تواند باعث عصبانیت و خشم شدید طرف مقابل تان شود و باعث ایجاد مشاجره های بزرگ تری شود.

 

Number5 دعوا و مشاجره های کوچک روزانه : گاهی بحث و دعوای زوجین به این شکل است که روزانه زوجین در یک زمان معین بر سر یک مسئله با یکدیگر دعوا می کنند. به عنوان مثال روزانه به آسانی می توانند روزانه عصر که دو نفرشان از سرکار به منزل می رسند فرسوده و خسته هستند سر مسائل گوناگون بحث و دعوا کنند.

اکثرا دعواهای این گروه مربوط به مسائل بسیار کوچک مثل اینکه  چه کسی خانه را تمیز کند یا چه غذایی بخورند یا چه کسی آشپزی کند است. این گونه از دعوا می تواند به یک عادت روزانه تبدیل شود. نکته اصلی این مسئله است که از دلایل دعوای زوجین نحوه یا زمان جر و بحث یک زوج می باشد که باید یاد بگیرید که چه طور یا چگونه تا حد امکان از شکل دهی مشاجره در یک رابطه دوری کنید. بی شک تشخیص الگوهای مرتبط می تواند در افزایش کیفیت زندگی تان بسیار مثمر ثمر باشد.

 

       پست پیشنهای :   درمان قطعی اختلال پانیک

Icon.Question پیشگیری از دعوای زوجین | روانشناس نعمتی09154433487

 

افراد زیادی اصطلاحاتی مثل روانشناس خوب در مشهد یا دکتر روانشناس خوب  را این روزها به دنبال آن هستند و در اینترنت سرچ و جستجو می کنند. راستی، اگر شما هم به دنبال لیست روانشناسان مشهد یا تهران و یا دکتر روانشناس یا دکتر مشاوره خوب هستید، یا به دنبال دکتر روانشناس کودک، نوجوان یا دکتر روانشناس خانواده در مشهد می گردید، با کارشناسان پذیرش سامانه الو روان شناس در تماس باشید تا لیست بهترین روان شناسان مشهد را به شما معرفی کنند. متخصصین سامانه الو روانشناس، براساس تخصص و نیاز روز جامعه و همچنین تعهد و تجربه کاری از مراکز معتبر کشور گلچین شده اند؛ شعار مجموعه ما  تعهد در کار، تخصص در فرایند رواندرمانی و مشاوره و انصاف در برخورد با مراجعین است. قطعا شما هم برای انتخاب یک روانشناس خوب، معیارهایی دارید، ولی پیشنهاد ما به شما تعهد، اخلاق حرفه ای، تخصص و تجربه حرفه ای است، پس با ما همراه باشید.

علل اصلی دعوای زوجین :

هنگامی که نتوانید با همسر خود به روش های هر آنچه سالم تری ارتباط برقرار کنید، برای هر چیزی تقریبا بر سر آن با هم اختلاف نظر و سلیقه دارید، با هم دعوا خواهید کرد. با این اوصاف مسئله ی خاصی وجود دارند که احتمال زیادی برای برانگیختن دعوای بین شما و همسرتان ایجاد می کنند. مواردی مانند :

Number1 ترس از صمیمیت یا فقدان محبت 

Number2توزیع ناعادلانه کارهای منزل

Number3 فشار اقتصادی و مسائل مالی

Number4 برنامه ریزی برای آینده

Number5 تفاوت نظر در مورد فرزند داری

Number6 حسادت ورزیدن

Number7 سیاست

Number8 رفتار پرخاشگرانه و بی ادبانه

Number9 خیانت

Number10 فراموش کاری

Number11 دروغ گفتن

Number12 دخالت بیجای افراد خانواده در زندگی زناشویی

Number13 سبک های گوناگون فرزندپروری

همین الان می توانید بعضی از موضوعاتی را که به نظر شما باعث ایجاد مشاجره ما بین تان شده است را از بین موردهای ذکر شده شناسایی کنید. هر موقع که حس کردید، هر دو تان آرام هستید، سعی کنید در مورد این مسائل به روشی درست و صحیح با هم حرف بزنید. به مرور زمان، گفت و گوهای صادقانه و آرام در مورد بعضی از ویژگی های منفی شما می تواند راهی خوب برای متوقف کردن بحث و دعواهای زوجین باشد.

 پیشگیری از دعوای زوجین

 

راههای حل اختلافات زوجین

Number1 به هم زمان دهید نیازی نیست همان زمانی که درست عصبانیت شما از هم بسیار شدید شده است، با هم جر و بحث کنید. کمی به هم فرصت دهید. به احتمال خیلی زیاد هر موقع که از هم ناراحت شدید ، هرکدام از شما یا هر دو تان، اظهارهای توهین آمیزی علیه یکدیگر خواهید داشت. امکان دارد که این مسئله را بی تاثیر بدانید با این وجود بهتر است چند تا نفس عمیق کشیده و هر موقع آرام شدید به مسئله ی مورد بحث خود بپردازید. احتمال دارد که در این شرایط از هر گونه مشاجره دوری کنید و آن صحبت های آزار دهنده ای را که امکان داشت در هنگام دعوا به همسر خود بگویید، تحت اثر کاهش عصبانیت خود به صورت کامل از ذهنتان بیرون رفته است.

 

Number2 نگران اثبات حقانیت خود نباشیدباید این مسئله را به خوبی متوجه شوید که موقع که با شریک زندگیتان بحث می کنید، هیچ گونه برنده ای برای داستان به وجود آمده، وجود ندارد. بعضی اوقات برای پیشگیری از دعواهای زوجین ، رها سازی تلاش برای ثابت کردن خود از این جهت که حرف صحیح می زنید را، ایده بسیار خوبی برایتان می تواند باشد. تلاش کنید از این لحاظ به مسئله نگاه کنید که شما و شریک زندگی خود یک تیم بوده و چنانچه بتوانید بر سر مسئله ای که با آن چالش دارید به توافق برسید، هر دو پیروز میدان خواهید بود.

 

Number3 سعی کنید شنونده بهتری باشیدقطعا و حتما یک شنونده فعال می تواند به جلوگیری از بحث و دعوای زن و شوهری کمک کند. همچنین کیفیت رابطه را بالا می برد و زمینه های دیگر زندگی را هم دچار اصلاحات اساسی می کند. همچنین لازم است که واقعا به حرفهای های شریک زندگی تان گوشی دهید و به او نشان دهید که دلخوری و نگرانی هایش را به صورت کامل شنیده اید. چنانچه همسرتان در مورد موضوعاتی که برایش اهمیت دارد ، از شما سوال هایی می پرسد، بهتر است که برای او ارزش قائل شوید وشنونده خوبی برایش باشید چون او نیمه دیگر شماست. عدم وجود شنونده فعال و مهارتهای ارتباطی در یک رابطه باعث تشویش رابطه می گردد.

 

Number4 کاملا آزادانه احساسات خود را بیان کنیدقطعا هنگامی که دائما هر دو نفرتان در حال بحث و دعوا هستید، بیان احساسات می تواند خیلی سخت و دشوار باشد. با این وجود ، باز کردن صحبت بر سر مسائلی که حس خوبی نسبت به آنها ندارید به شما کمک می کند تا یاد بگیرید که چه طور و چگونه چرخه دعوا در رابطه تان متوقف کنید. وقتی که با همسرتان بر سر موضوعات مختلف اختلاف نظر دارید، به او بگویید که چه حس بدی از صحبت و رفتاهاریش به شما دست داده است. به جای اینکه شریک زندگی تان را سرزنش کنید ، از جملات «احساس می کنم» برای بیان نظر و پیشنهاد های خود استفاده کنید. چنانچه متوجه این مسئله نیز شدید که دائما شریک زندگی تان در حال نادیده گرفتن احساس های شما است، هیچ وقت نقش فرد قربانی را بازی نکنید و اجازه ندهید که همسرتان شما را سرزنش کند.

 

Number5 پیش از صحبت فکر کنید: گفتن حرف های آزاردهنده و خشن می تواند باعث ناراحتی تان شود و پس از گذشت یک مدت از حرف هایی که زده اید، پشیمان شوید. هر زمان بهتر است در مورد یک مسئله ی ناراحت کننده صحبت کنید، قبل از شروع صحبت تا 3 بشمارید. فشار دادن دکمه توقف در وجودتان به شما کمک می کند تا از اظهار نظرهای آزار دهنده که باعث بحث و دعوا می شود اجتناب کنید.

 

Number6به وجود آوردن مهارت های ارتباطی کاملا سالمداشتن ارتباط ضعیف می تواند باعث ایجاد انواع مشکلات گوناگون در رابطه شما شود. مخصوصا هنگامی که با طرف مقابل تان، در تضاد هستید. چنانچه بتوانید آموزش ببینید که چگونه در جریان یک رابطه به شیوه های سالم، رابطه برقرار کنید، اختلاف نظرها می تواند رابطه تان را قوی تر کند. هنگامی که شروع به صحبت می کنید، اطمینان پیدا کنید که هر دو نفرشما به حرف های طرف مقابل گوش داده همچنین در همسرتان نیز این احساس را ایجاد کنید که صحبت هایش از جانب تان شنیده می شود.

 

Number7 با یکدیگر همدلی کنید: بعضی اوقات ممکن است که رفتار شریک زندگی تان غیر منطقی و عجیب و غریب باشد. یکی از تکنیک های خوب پیشگیری از تنش و دعوا، این است که هرگز در یک رابطه دعوا نکنید. بهتر است که بر این اساس سعی کنید به جای طرف مقابل خود را بگذارید، دیدگاه های شریک زندگی‌ خود را به صورت کامل درک کنید. و به جای اینکه حالت دافعی داشته باشید و حق به جانب باشید سعی کنید، بفهمید که چرا همسرتان یک چنین احساس های منفی در رابطه تان دارد. امکان دارد بخواهید از شریک زندگی خود سوال هایی بپرسید تا بهتر بتوانید او را درک کنید.

 

Number8 زوج درمانی بهترین راه حل ممکن است : استراتژی های بالایی وجود دارد که به شما می تواند در حل مسائل مرتبط به یک رابطه عاشقانه کمک نموده اما چنانچه عادات بدی دارید، یا با مکالمات سازنده مشکل دارید، امکان دارد که به کمک یک فرد حرفه ای نیاز داشته باشید. هر موقع صحبت از چگونگی رفع یک رابطه شکست خورده شدید ، کار با یک زوج درمانگر به شما و همسرتان می تواند کمک کند تا با شناسایی الگوهای ناسالم و ایجاد یک رابطه سالم و قوی تر با هم همکاری کنید. چنانچه سعی کردید بفهمید که چگونه می توانید در یک رابطه دعوا و مشاجره را متوقف کنید ، چندان موفقیتی کسب نکرده اید.

 

سخنی از روانشناسان خانواده

- اغلب مشاجرات بین زوجین کاملا طبیعی هستند. حتی بعضی اوقات آنها می‌توانند برای کیفیت رابطه تان بسیار اثر بخش باشند.

- این مسئله را بدانید که دعوای پی در پی و مداوم نشانه ی مشکلی جدی در رابطه است و می تواند برای سلامت روان شما مضر باشد.

-اگر خواهان این مسئله هستید که چگونه در رابطه ای بحث و دعوا نکنید، از دیگران از کمک گرفته ، هرگز از آموزش و یادگیری هراس نداشته باشید.

- هر موقع با یک روانشناس مشورت می کنید، می توانید یاد بگیرید که از دعوا و مشاجره دست برداشته و از با هم بودنتان بهترین لذت را ببرید.

- چنانچه آماده هستید که به سمت یک مسیر حرکت کنید که طی یک رابطه قوی بدون مشاجره و دعوا داشته باشید.

-هیچ رابطه ای بدون بحث و دعوا نیست ، مهم این است که یاد بگیرید در زمان بحث و درگیری چطور با هم رفتار کنید.

 

 پست پیشنهای :   از سیر تا پیاز پنهان کاری آقایون

Icon.Question پیشگیری از دعوای زوجین | روانشناس نعمتی09154433487

 

مشاوره حضوری روان شناسی در مشهدمشاوره تلفنی روان شناسیمشاوره رایگان روان شناسی

 

 برای دریافت راهنمایی بیشتر و اخذ نوبت می توانید با
 
شماره
تلفن های ۰۹۱۵۴۴۳۳۴۸۷ و ۰۹۱۵۲۴۵۵۳۶۶ تماس حاصل فرمایید

 

 پیشگیری از دعوای زوجین | روانشناس نعمتی

 
 
 
  
الو روانشناس
 

سامانه الو روان شناس

© Copyright Qode Interactive. This is a part of R.C.C theme.

 

Instagram.Icon.1 Instagram.Icon.1 Instagram.Icon.1 Instagram.Icon.1